top of page

Gestart met je eigen bedrijf ... ?

Winston Design & Graphics is een jong en fris grafisch ontwerpbureau en intermediair waarbij ervaring, fotografische kennis en grafische finesse in één totaalpakket samen komen. Ik adviseer en verzorg grafische vormgeving voor analoge & digitale media, van ontwerp tot levering en meer indien gewenst! Daarmee richt ik me vooral op de  ZZP-ers en Start-Ups.

 

Als één-pitter heb je heel veel te doen. Heel veel ook wat weinig tot niets te maken heeft met de kernactiviteit. Onderwerpen waar je geen affiniteit mee of gevoel met hebt. Toch verdienen deze stuk voor stuk de nodige aandacht en dat kost je heel veel tijd, altijd meer dan 40 uur per week, niet waar? Het grafische ambacht is daar een goed voorbeeld van. Zelf ben ik ook zo'n één-pitter met Grafische Vormgeving als mijn kernactiviteit. Daar ligt mijn talent, dat is mijn passie. Jouw talent ligt wellicht op een ander vlak en daarmee heb je wellicht minder oog voor vormgeving.

​Dan heb je veel te doen en niet alles is jouw kernactiviteit! 

Je hebt wel je succesformule bedacht en uitgewerkt, maar nu moet je deze nog aan de man weten te brengen. Buiten je eigen pitch, moet je er ook voor zorgen dat je je bedrijf op een verzorgde manier presenteert. Een visitekaartje en een pagina op Facebook zijn tegenwoordig toch al een minimum vereiste. Jouw pitch moet zorgen voor de interesse. Je kaartje en je online presentatie maken het mogelijk dat men jouw onderneming nog eens goed kan bekijken. Deze mix zorgt ervoor dat men ook weer contact met jou op neemt.

Ik heb persoonlijk contact hoog in het vaandel heb staan. Handen schudden en elkaar in de ogen aan kunnen kijken, is voor mij en mij cliënten toch zeker nog steeds een belangrijk dingetje ... Ik zal ook jouw grafische ontwerpen graag verzorgen, voor zowel gedrukte als ook online media. Op basis van verkennende gesprekken en met oog voor eerdere ontwerpen, zal ik je graag een aanbod doen.

bottom of page