top of page

Partners + Samenwerken = Succes

Een strategische samenwerking is meer dan slimme keuze.!

Jij wilt je liever bezig houden met de kernactiviteiten van jouw eigen bedrijf. Alle overige zaken zijn weliswaar noodzakelijk, maar niet noodzakelijkerwijs datgene waar je zelf goed in bent.

 

Door het delegeren van zaken die door anderen beter kunnen worden ingevuld, kun jij je focussen op je eigen taken! Als jouw Grafisch Partner, van vormgeving tot voorraadbeheer, verzorg ik je “eigen” grafische afdeling.

Van eerste ontwerp tot (op-)levering van het product, ik zorg er voor dat het klopt en aansluit bij jouw wensen! In overleg brengen we je wensen in kaart en maak ik een conceptplan waarbij de focus ligt op jouw naamsbekendheid, marktaandeel en/of behaalde conversie afgezet tegen een strategisch plan en binnen budget!

Ik geloof, dat wanneer verschillende talenten zich samen pakken, ieder niet alleen zichzelf, maar ook elkaar kan versterken. Niet alleen worden verschillende onderwerpen meer doordacht en verbeterd, er blijft meer 'eigen tijd' over. Jij kunt je hierdoor beter richten op je eigen kernactiviteit, je productie zal daardoor hoger zijn en daarmee een beter inkomen genereren. Dat is toch uiteindelijk datgene dat je wilt bereiken!

Jouw eigen Grafische Afdeling 

Grafisch partner | Meedenkend met jou en vooruit denkend op basis van jouw ideeën en wensen.  Ik creëer en bewaak jouw Grafische Identiteit en zorg ervoor dat ook jij gezien wordt. En gezien worden, is verkopen, mits de boodschap klopt ...

bottom of page